Jesienny repertuar ogłoszony! Bilety w sprzedaży!

Tytuł

Cudowne Musicale - od West Endu aż po Broadway!

Cudowne Musicale - od West Endu aż po Broadway!

Cats, Les Miserables, The Lion King, Notre Dame de Paris, Metro, Evita, Jesus Christ Superstar, Phantom of the opera, Grease, Chicago, Footloose i wiele innych utworów z musicali podczas 2,5 godzinnego wzruszającego SHOW.

Rodzaje biletów

55.00 PLN - 60.00 PLN
Kategorie cenowe: 2

Wybierz termin

Wszystkich pasjonatów musicali zapraszamy na wyjątkowy koncert, podczas którego młodzi artyści Stowarzyszenia występują w ciekawych interpretacjach najsłynniejszych utworów musicalowych w historii. Podczas naszego koncertu można usłyszeć utwory z takich spektakli jak „Phantom of the Opera”, „Notre Dame de Paris”, „Les Misérables”, „Grease” czy „Metro”. Przekrój przebojów, które pokochał cały świat, wzbogacony głosami młodych, pełnych pasji artystów Stowarzyszenia, wybrzmiewa z jeszcze większą mocą niż kiedykolwiek.

Od premiery nie było dwóch takich samych koncertów. Niezliczona ilość utworów, które oferuje bogaty świat musicalu, a także ogromne talenty wykonawców, pozwalają za każdym razem zaskakiwać naszych widzów innymi fragmentami znanych na całym świecie spektakli prosto z West End’u i Broadway’u, które na długo zostają w pamięci. Gościem specjalnym podczas premiery był Marek Piekarczyk, który zaśpiewał kultowy utwór „Ghetsemane”, czyli „Rozmowa z Bogiem” z rock-opery „Jesus Christ Superstar”.

W spektaklu prezentujemy układy taneczne kilku trójmiejskich choreografów – przede wszystkim Kaliny Porazińskiej („Kraina Cienia” – The Lion King, „Dachowy Song” – Cats), Marty „Czajny” Jaremin („Królem Być” – The Lion King), Maksyma Grabarczyka – („Przebudzenie” – Okruchy Życia), czy Pawła Beńko („Cudowny Czas” – Dirty Dancing). Przeboje polskie i zagraniczne, ale wszystkie wykonane na żywo, z pasją i po polsku!

Zapraszamy w niezapomnianą podróż do krainy śpiewu, tańca i muzyki.

Uwaga! Czas sesji koszyka wkrótce wygaśnie!
pozostało czasu:

pozycji w koszyku

suma:

Czas sesji upłynął. Aby dokonać zakupu biletów należy je ponownie dodać do koszyka.

Sponsorzy i partnerzy

Patronat honorowy